Scholingen

Om het beste uit onze producten en systemen te halen, delen wij onze kennis graag met u. Zowel in Nederland als België geven wij regelmatig trainingen en (bij)scholingen over diverse onderwerpen. 

Productscholingen waarin diverse systeemkeuzes toegelicht worden zoals afgiftesystemen, warmte en koude opwekking, bronsystemen en naregeling. Maar ook technische scholingen waarin de technische aspecten van onze producten aan bod komen. Deze scholingen worden volledig toegespitst op de wensen en behoeften van de groep.

Vragen of direct aanmelden?
Heeft u specifieke vragen of heeft u interesse in een algemene scholing? Neemt u dan contact op met onze buitendienstmedewerker in uw regio. Hij voorziet u graag van meer informatie of vul hier het digitale invulformulier in.

Het invulformulier is ook aan te vragen via scholing@nathan.nl.

Training Storingzoeken
Op nathanacademy.eu vindt u meer informatie over de training 'Storingzoeken', welke dit voorjaar van start gaat. De training geeft handvatten om storingen aan de alpha innotec warmtepompen en de directe systemen te kunnen vinden. Dit op basis van kennis over de warmtepomp, storing procedures en storingsbomen specifiek van alpha innotec. Meld u direct aan!

Overzicht trainingen
Klik hieronder voor de PDF versie van onze trainingen.
Scholinginformatie_Nathan_Academy

Beschikbaarheid trainingen
Klik hieronder voor de PDF versie van de beschikbare data en plaatsen.

Scholingsagenda

 

Projecten