Werken bij Nathan

Klimaattechniek is hot!
Door de blijvend stijgende vraag naar duurzame verwarming- en koelsystemen is de klimaatbranche continu in beweging. Daarnaast komt er steeds meer bewustzijn op het gebied van duurzaam bouwen en ook de wetgeving speelt hier steeds meer op in. Nathan opereert in het hart van deze uitdagende branche.

Bekijk onze actuele vacatures

Krijg jij energie van een professionele en dynamische werkomgeving? Heb jij passie voor techniek, ben je bereid om te leren en steek je graag je handen uit je mouwen? Bekijk dan welke vacatures Nathan heeft.

Werken aan mooie projecten
Als expert op het gebied van duurzaam verwarmen, koelen en warm tapwaterbereiding zijn wij betrokken bij kleine en grote aansprekende projecten. Van een compleet nieuwe wijk of een renovatie aan een groot zorgcomplex tot aan een eengezinswoning; de producten van Nathan kunnen overal toegepast worden. Onze kracht ligt niet alleen bij onze kwalitatief goede producten, maar ook bij onze aanvullende services: advies, begeleiding, onderhoud en scholingen.

   

Onze bedrijfscultuur
Binnen Nathan heerst een dynamische en informele werksfeer. Technisch vakmanschap en toekomstgerichte oplossingen zijn voor ons erg belangrijk. Onze medewerkers zijn dan ook professionele en ambitieuze vakmensen. Het Nathan-team bestaat uit enthousiaste, gemotiveerde collega’s in de techniek, ondersteuning of staf. Wij hechten grote waarde aan de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Daarom hebben wij een duurzaam inzetbaarheidsproject gelanceerd, met als doel een goede interne organisatie, waarin medewerkers met plezier kunnen werken en waar groei en ontwikkeling centraal staan.

Onze waarden
Kennis, klantgerichtheid, eigenzinnig en betrouwbaar zijn een aantal voorbeelden van onze kernwaarden. Met alle kennis die wij in huis hebben ondersteunen en ontzorgen wij de markt en onze klanten zo goed mogelijk. En dat doen we geheel op onze eigen manier, waarbij we veel waarde hechten aan het nakomen van afspraken.

Goed arbeidsvoorwaardenpakket
Medewerkers van Nathan profiteren van uitstekende en marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, in overeenstemming met het niveau van de functie. De ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij erg belangrijk. Als Nathan-collega kan je diverse interne en externe opleidingen volgen, om jezelf steeds verder te ontwikkelen. Ook zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. Daarnaast werk je in een prettige en informele werkomgeving met leuke enthousiaste collega’s.

Vestigingen en nieuw duurzaam kantoor
Ons hoofdkantoor bevindt zich in Duiven, langs de A12. Daarnaast heeft Nathan vestigingen in ’t Harde (Nederland) en Zaventem (België). Afhankelijk van de functie werken er ook collega’s op locatie, bijvoorbeeld op bouwplaatsen door heel Nederland.

Eind 2016 gestart met de bouw van een nieuw hoofdkantoor in Zevenaar. En niet zomaar een hoofdkantoor: het nieuwe pand is geheel in lijn met de visie van Nathan op duurzaamheid. Het nieuwe hoofdkantoor laat zien hoe architectuur bouwkundige materialen en producten kan combineren met klimaattechniek om een duurzaam gebouw te ontwikkelen. Alles met het oog op de toekomst. 

Projecten