Supported by Nathan

Het is een feit. De overheid heeft besloten dat alleen gecertificeerde bedrijven nog mogen werken aan broninstallaties en grondgebonden warmtepompen. Heeft u geen BRL 6000-21 certificering, dan zal het ontwerpen, installeren en beheren van bodemgekoppelde warmtepompinstallaties officieel uit uw dienstenpakket geschrapt moeten worden. Een gemiste kans in een markt waarin duurzaamheid het verschil maakt! Voor u, als partner van Nathan, geldt dit echter niet!

Zodra u kiest voor een van de Nathan totaalconcepten van bron, warmtepomp en afgifte, mag u altijd rekenen op de professionele begeleiding van de Nathan vakmensen. Als extra service, vallen uw werkzaamheden daarbij onder de BRL 6000-21 certificering van ThermoPlus en ThermoDynamic, bedrijfsonderdelen van Nathan Projects. Ook zonder investering in een eigen certificeringstraject, kunt u dus gewoon grondgebonden warmtepompinstallaties blijven aanbieden. Om deze manier van samenwerken officieel vast te leggen, ontwikkelde Nathan het 'Supported by Nathan' concept.

Eisen voor 'Supported bij Nathan'

  • Ontwerp, realisatie, inbedrijfstelling en beheer broninstallatie door het BRL 11000 gecertificeerde broninstallatiebedrijf ThermoPlus, bedrijfsonderdeel van Nathan Projects.
  • Bovengronds installatieontwerp door Nathan. Ontwerp door derden is eveneens toegestaan, mits vooraf gecontroleerd en geaccordeerd door Nathan.
  • Installatie omvat het volledig op elkaar afgestemde Nathan totaalconcept van:
    Nathan Projects aardwarmtebron + alpha innotec warmtepomp(en) + Komfort verdeler(s) + Uponor afgiftesysteem + Uponor naregeling 
  • Controle van de installatie door Nathan Projects.
  • Inbedrijfstelling van de installatie door Nathan Projects.
  • Onderhoud in combinatie met jaarlijkse controle en vastlegging van de installatieprestaties via een van de servicecontracten van Nathan Projects (installatieonderhoud en brononderhoud).

Download meer informatie & het 'Supported by Nathan' contract

Projecten